Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/62090
Полная запись метаданных
Поле DC | Значение | Язык |
---|---|---|
dc.contributor.author | Железняк, З. В. | - |
dc.contributor.author | Мурликіна, Н. В. | - |
dc.contributor.author | Добровольська, О. В. | - |
dc.contributor.author | Євлаш, В. В. | - |
dc.date.accessioned | 2025-01-28T12:45:05Z | - |
dc.date.available | 2025-01-28T12:45:05Z | - |
dc.date.issued | 2015 | - |
dc.identifier.citation | Железняк З. В., Мурликіна Н. В., Добровольська О. В., Євлаш В. В. Дослідження асортименту цукристих виробів на ринку кондитерської продукції України. Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності: тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф, 8-11 вересня 2015 р. Харків: ХДУХТ, 2015. С. 265-266. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/62090 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ХДУХТ | uk_UA |
dc.title | Дослідження асортименту цукристих виробів на ринку кондитерської продукції України | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Располагается в коллекциях: | Тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції «Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності» |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
t-8-11.09.15 (1)-265-266.pdf | 120.44 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.