Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/62089
Название: Вплив ступеня подрібнення горіхової сировини на окиснення жиру в модельних зразках горіхових паст
Авторы: Євлаш, В. В.
Демидов, І. М.
Фощан, А. Л.
Губський, С. М.
Нікітін, С. В.
Дата публикации: 2015
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Євлаш В. В., Демидов І. М., Фощан А. Л., Губський С. М., Нікітін С. В. Вплив ступеня подрібнення горіхової сировини на окиснення жиру в модельних зразках горіхових паст. Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності: тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф, 8-11 вересня 2015 р. Харків: ХДУХТ, 2015. С. 263-264.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/62089
Располагается в коллекциях:Тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції «Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності»

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
t-8-11.09.15 (1)-263-264.pdf106.14 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.