Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/62089
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Євлаш, В. В. | - |
dc.contributor.author | Демидов, І. М. | - |
dc.contributor.author | Фощан, А. Л. | - |
dc.contributor.author | Губський, С. М. | - |
dc.contributor.author | Нікітін, С. В. | - |
dc.date.accessioned | 2025-01-28T12:41:53Z | - |
dc.date.available | 2025-01-28T12:41:53Z | - |
dc.date.issued | 2015 | - |
dc.identifier.citation | Євлаш В. В., Демидов І. М., Фощан А. Л., Губський С. М., Нікітін С. В. Вплив ступеня подрібнення горіхової сировини на окиснення жиру в модельних зразках горіхових паст. Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності: тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф, 8-11 вересня 2015 р. Харків: ХДУХТ, 2015. С. 263-264. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/62089 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ХДУХТ | uk_UA |
dc.title | Вплив ступеня подрібнення горіхової сировини на окиснення жиру в модельних зразках горіхових паст | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції «Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності» |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
t-8-11.09.15 (1)-263-264.pdf | 106.14 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.