Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/62089
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЄвлаш, В. В.-
dc.contributor.authorДемидов, І. М.-
dc.contributor.authorФощан, А. Л.-
dc.contributor.authorГубський, С. М.-
dc.contributor.authorНікітін, С. В.-
dc.date.accessioned2025-01-28T12:41:53Z-
dc.date.available2025-01-28T12:41:53Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.citationЄвлаш В. В., Демидов І. М., Фощан А. Л., Губський С. М., Нікітін С. В. Вплив ступеня подрібнення горіхової сировини на окиснення жиру в модельних зразках горіхових паст. Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності: тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф, 8-11 вересня 2015 р. Харків: ХДУХТ, 2015. С. 263-264.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/62089-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleВплив ступеня подрібнення горіхової сировини на окиснення жиру в модельних зразках горіхових пастuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції «Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності»

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
t-8-11.09.15 (1)-263-264.pdf106.14 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.