Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/62088
Назва: Сравнительное изучение физико-химических показателей верблюжьего и коровьего молока
Автори: Есенова, А. Б.
Токтамысова, А. Б.
Асембаева, Э. К.
Аязбекова, М. А.
Дата публікації: 2015
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Есенова А. Б., Токтамысова А. Б., Асембаева Э. К., Аязбекова М. А. Сравнительное изучение физико-химических показателей верблюжьего и коровьего молока. Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності: тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф, 8-11 вересня 2015 р. Харків: ХДУХТ, 2015. С. 261-262.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/62088
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції «Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності»

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
t-8-11.09.15 (1)-261-262.pdf137.02 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.