Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/62071
Название: Зміна властивостей фаршу залежно від концентрації іонів кальцію у воді
Авторы: Віннікова, Л. Г.
Пронькіна, К. В.
Дата публикации: 2015
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Віннікова Л. Г., Пронькіна К. В. Зміна властивостей фаршу залежно від концентрації іонів кальцію у воді. Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності: тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф, 8-11 вересня 2015 р. Харків: ХДУХТ, 2015. С. 229-230.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/62071
Располагается в коллекциях:Тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції «Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності»

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
t-8-11.09.15 (1)-229-230.pdf137.24 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.