Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/62071
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Віннікова, Л. Г. | - |
dc.contributor.author | Пронькіна, К. В. | - |
dc.date.accessioned | 2025-01-28T12:05:11Z | - |
dc.date.available | 2025-01-28T12:05:11Z | - |
dc.date.issued | 2015 | - |
dc.identifier.citation | Віннікова Л. Г., Пронькіна К. В. Зміна властивостей фаршу залежно від концентрації іонів кальцію у воді. Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності: тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф, 8-11 вересня 2015 р. Харків: ХДУХТ, 2015. С. 229-230. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/62071 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ХДУХТ | uk_UA |
dc.title | Зміна властивостей фаршу залежно від концентрації іонів кальцію у воді | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції «Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності» |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
t-8-11.09.15 (1)-229-230.pdf | 137.24 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.