Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/62071
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorВіннікова, Л. Г.-
dc.contributor.authorПронькіна, К. В.-
dc.date.accessioned2025-01-28T12:05:11Z-
dc.date.available2025-01-28T12:05:11Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.citationВіннікова Л. Г., Пронькіна К. В. Зміна властивостей фаршу залежно від концентрації іонів кальцію у воді. Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності: тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф, 8-11 вересня 2015 р. Харків: ХДУХТ, 2015. С. 229-230.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/62071-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleЗміна властивостей фаршу залежно від концентрації іонів кальцію у водіuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції «Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності»

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
t-8-11.09.15 (1)-229-230.pdf137.24 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.