Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/62066
Title: Research of calcium salts influence on the strength of kappa carrageenan gels
Authors: Bidyuk, D.
Garncarek, B.
Gurskyi, P.
Marenkova, T.
Mikhailova, A.
Pertsevoi, F.
Issue Date: 2015
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Bidyuk D., Garncarek B., Gurskyi P., Marenkova T., Mikhailova A., Pertsevoi F. Research of calcium salts influence on the strength of kappa carrageenan gels. Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності: тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф, 8-11 вересня 2015 р. Харків: ХДУХТ, 2015. С. 221-220.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/62066
Appears in Collections:Тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції «Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності»

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t-8-11.09.15 (1)-221-222.pdf117.48 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.