Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/62066
Title: | Research of calcium salts influence on the strength of kappa carrageenan gels |
Authors: | Bidyuk, D. Garncarek, B. Gurskyi, P. Marenkova, T. Mikhailova, A. Pertsevoi, F. |
Issue Date: | 2015 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Citation: | Bidyuk D., Garncarek B., Gurskyi P., Marenkova T., Mikhailova A., Pertsevoi F. Research of calcium salts influence on the strength of kappa carrageenan gels. Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності: тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф, 8-11 вересня 2015 р. Харків: ХДУХТ, 2015. С. 221-220. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/62066 |
Appears in Collections: | Тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції «Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності» |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
t-8-11.09.15 (1)-221-222.pdf | 117.48 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.