Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/62066
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorBidyuk, D.-
dc.contributor.authorGarncarek, B.-
dc.contributor.authorGurskyi, P.-
dc.contributor.authorMarenkova, T.-
dc.contributor.authorMikhailova, A.-
dc.contributor.authorPertsevoi, F.-
dc.date.accessioned2025-01-28T11:47:32Z-
dc.date.available2025-01-28T11:47:32Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.citationBidyuk D., Garncarek B., Gurskyi P., Marenkova T., Mikhailova A., Pertsevoi F. Research of calcium salts influence on the strength of kappa carrageenan gels. Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності: тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф, 8-11 вересня 2015 р. Харків: ХДУХТ, 2015. С. 221-220.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/62066-
dc.language.isoenuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleResearch of calcium salts influence on the strength of kappa carrageenan gelsuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції «Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності»

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t-8-11.09.15 (1)-221-222.pdf117.48 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.