Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/62062
Title: Применение функциональных ингредиентов в производстве сдобного печенья
Authors: Байысбаева, М. П.
Конысова, М.
Issue Date: 2015
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Байысбаева М. П., Конысова М. Применение функциональных ингредиентов в производстве сдобного печенья. Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності: тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф, 8-11 вересня 2015 р. Харків: ХДУХТ, 2015. С. 217-218.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/62062
Appears in Collections:Тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції «Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності»

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t-8-11.09.15 (1)-217-218.pdf154.64 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.