Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/62060
Название: Технологія виробництва цукру в умовах лабораторного практикуму «Харчові технології»
Авторы: Александров, О. В.
Рябчиков, М. Л.
Дата публикации: 2015
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Александров О. В., Рябчиков М. Л. Технологія виробництва цукру в умовах лабораторного практикуму «Харчові технології» . Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності: тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф, 8-11 вересня 2015 р. Харків: ХДУХТ, 2015. С. 213-214.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/62060
Располагается в коллекциях:Тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції «Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності»

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
t-8-11.09.15 (1)-213-214.pdf136.62 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.