Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/62060
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorАлександров, О. В.-
dc.contributor.authorРябчиков, М. Л.-
dc.date.accessioned2025-01-28T10:59:49Z-
dc.date.available2025-01-28T10:59:49Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.citationАлександров О. В., Рябчиков М. Л. Технологія виробництва цукру в умовах лабораторного практикуму «Харчові технології» . Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності: тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф, 8-11 вересня 2015 р. Харків: ХДУХТ, 2015. С. 213-214.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/62060-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleТехнологія виробництва цукру в умовах лабораторного практикуму «Харчові технології»uk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції «Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності»

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t-8-11.09.15 (1)-213-214.pdf136.62 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.