Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/62054
Название: Сучасні напрями вдосконалення процесів та обладнання для смаження м’ясних січених виробів
Авторы: Черевко, О. І.
Михайлов, В. М.
Ляшенко, Б. В.
Дата публикации: 2015
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Черевко О. І., Михайлов В. М., Ляшенко Б. В. Сучасні напрями вдосконалення процесів та обладнання для смаження м’ясних січених виробів. Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності: тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф, 8-11 вересня 2015 р. Харків: ХДУХТ, 2015. С. 200-201.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/62054
Располагается в коллекциях:Тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції «Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності»

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
t-8-11.09.15 (1)-200-201.pdf107.63 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.