Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/62054
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Черевко, О. І. | - |
dc.contributor.author | Михайлов, В. М. | - |
dc.contributor.author | Ляшенко, Б. В. | - |
dc.date.accessioned | 2025-01-28T10:44:26Z | - |
dc.date.available | 2025-01-28T10:44:26Z | - |
dc.date.issued | 2015 | - |
dc.identifier.citation | Черевко О. І., Михайлов В. М., Ляшенко Б. В. Сучасні напрями вдосконалення процесів та обладнання для смаження м’ясних січених виробів. Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності: тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф, 8-11 вересня 2015 р. Харків: ХДУХТ, 2015. С. 200-201. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/62054 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ХДУХТ | uk_UA |
dc.title | Сучасні напрями вдосконалення процесів та обладнання для смаження м’ясних січених виробів | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції «Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності» |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
t-8-11.09.15 (1)-200-201.pdf | 107.63 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.