Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/62054
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЧеревко, О. І.-
dc.contributor.authorМихайлов, В. М.-
dc.contributor.authorЛяшенко, Б. В.-
dc.date.accessioned2025-01-28T10:44:26Z-
dc.date.available2025-01-28T10:44:26Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.citationЧеревко О. І., Михайлов В. М., Ляшенко Б. В. Сучасні напрями вдосконалення процесів та обладнання для смаження м’ясних січених виробів. Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності: тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф, 8-11 вересня 2015 р. Харків: ХДУХТ, 2015. С. 200-201.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/62054-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleСучасні напрями вдосконалення процесів та обладнання для смаження м’ясних січених виробівuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції «Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності»

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t-8-11.09.15 (1)-200-201.pdf107.63 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.