Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/61995
Название: Спільний посів картоплі та квасолі
Авторы: Станіславенко, А. В.
Дата публикации: 2024
Издательство: Харків: ДБТУ
Библиографическое описание: Станіславенко А. В. Спільний посів картоплі та квасолі. Молодь і технічний прогрес в АПВ: матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., 26-27 листопада 2024 р.; Держ. біотехнологічний ун-т. Харків, 2024. С. 265-267.
Краткий осмотр (реферат): Вирощування спільних культур — це сільськогосподарська практика, яка об’єднує кілька культур на одній ділянці, щоб раціонально використовувати простір, покращити здоров’я ґрунту та природним чином контролювати шкідників. Картопля та квасоля є популярним вибором для спільної посадки через їх взаємодоповнюючі принципи вирощування та взаємну вигоду. Ця стаття проведе вас через методологію спільного посіву картоплі та квасолі, охоплюючи міжряддя, обладнання, техніку посадки, переваги, проблеми та методи збору врожаю для цього підходу спільного посіву.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/61995
Располагается в коллекциях:Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції «Молодь і технічний прогрес в АПВ»

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Molod_tekhnichnyy_prohres_APV_2024_265-267.pdf557.26 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.