Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/61995
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorСтаніславенко, А. В.-
dc.date.accessioned2025-01-28T08:14:43Z-
dc.date.available2025-01-28T08:14:43Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationСтаніславенко А. В. Спільний посів картоплі та квасолі. Молодь і технічний прогрес в АПВ: матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., 26-27 листопада 2024 р.; Держ. біотехнологічний ун-т. Харків, 2024. С. 265-267.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/61995-
dc.description.abstractВирощування спільних культур — це сільськогосподарська практика, яка об’єднує кілька культур на одній ділянці, щоб раціонально використовувати простір, покращити здоров’я ґрунту та природним чином контролювати шкідників. Картопля та квасоля є популярним вибором для спільної посадки через їх взаємодоповнюючі принципи вирощування та взаємну вигоду. Ця стаття проведе вас через методологію спільного посіву картоплі та квасолі, охоплюючи міжряддя, обладнання, техніку посадки, переваги, проблеми та методи збору врожаю для цього підходу спільного посіву.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ДБТУuk_UA
dc.titleСпільний посів картоплі та квасоліuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції «Молодь і технічний прогрес в АПВ»

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Molod_tekhnichnyy_prohres_APV_2024_265-267.pdf557.26 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.