Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/61905
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorКасабова, К. Р.-
dc.contributor.authorКалюжна, Ю. С.-
dc.date.accessioned2025-01-25T09:23:11Z-
dc.date.available2025-01-25T09:23:11Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationКалюжна Ю. С. Шляхи підвищення харчової цінності капкейків. Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді: тези доповідей ІІ Міжнар. науково-практ. конференції здобув. вищої освіти і молодих вчених, 7 листопада 2024 р.; наук. кер. К. Р. Касабова. Харків: ДБТУ, 2024. С. 118uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/61905-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ДБТУuk_UA
dc.titleШляхи підвищення харчової цінності капкейківuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Тези доповідей ІІ Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених "Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Konf_INNOVATS_TEKHNOLOH_ROZVYTKU_24_119-119.pdf107.29 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.