Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/61899
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorФоміна, І. М.-
dc.contributor.authorВойтенко, Д. Є.-
dc.contributor.authorМаліков, К. С.-
dc.date.accessioned2025-01-25T08:40:37Z-
dc.date.available2025-01-25T08:40:37Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationВойтенко Д. Є., Маліков К. С. Ядро соняшнику як складова в технології багатокомпонентних екструдованих зернопродуктів. Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді: тези доповідей ІІ Міжнар. науково-практ. конференції здобув. вищої освіти і молодих вчених, 7 листопада 2024 р.; наук. кер. І. М. Фоміна. Харків: ДБТУ, 2024. С. 111uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/61899-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ДБТУuk_UA
dc.titleЯдро соняшнику як складова в технології багатокомпонентних екструдованих зернопродуктівuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Тези доповідей ІІ Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених "Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Konf_INNOVATS_TEKHNOLOH_ROZVYTKU_24_112-112.pdf107.3 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.