Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/61873
Назва: Ефект індукованого тепломасообміну
Автори: Михайлова, А. В.
Михайлов, Б. В.
Науковий керівник : Погожих, М. І.
Пак, А. О.
Дата публікації: 2019
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Михайлова А. В., Михайлов Б. В. Ефект індукованого тепломасообміну. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, 3 квітня 2019 р.; наук. кер.: Погожих М. І., Пак А. О. Харків: ХДУХТ, 2019. Ч. 1. С. 343-344.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/61873
ISBN: 978-966-405-473-4
Розташовується у зібраннях:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємства: наукові пошуки молоді.

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2019_1_343-344.pdf122.93 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.