Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/61856
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.advisorКасабова, К. Р.-
dc.contributor.advisorГавриш, Т. В.-
dc.contributor.authorТкаченко, А. І.-
dc.date.accessioned2025-01-24T11:40:35Z-
dc.date.available2025-01-24T11:40:35Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationТкаченко А. І. Температура зберігання як фактор, що впливає на технологічні властивості зерна тритикале. Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді: тези доповідей ІІ Міжнар. науково-практ. конференції здобув. вищої освіти і молодих вчених, 7 листопада 2024 р.; наук. кер.: К. Р. Касабова, Т. В. Гавриш. Харків: ДБТУ, 2024. С. 95uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/61856-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ДБТУuk_UA
dc.titleТемпература зберігання як фактор, що впливає на технологічні властивості зерна тритикалеuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Располагается в коллекциях:Тези доповідей ІІ Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених "Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді"

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Konf_INNOVATS_TEKHNOLOH_ROZVYTKU_24_96-96.pdf107.23 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.