Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/61854
Title: Використання молочної сироватки в технології збитих молочних десертів
Authors: Теслюк, А. С.
metadata.dc.contributor.advisor: Юрченко, С. Л.
Issue Date: 2024
Publisher: Харків: ДБТУ
Citation: Теслюк А. С. Використання молочної сироватки в технології збитих молочних десертів. Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді: тези доповідей ІІ Міжнар. науково-практ. конференції здобув. вищої освіти і молодих вчених, 7 листопада 2024 р.; наук. кер. С. Л. Юрченко. Харків: ДБТУ, 2024. С. 93
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/61854
Appears in Collections:Тези доповідей ІІ Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених "Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Konf_INNOVATS_TEKHNOLOH_ROZVYTKU_24_94-94.pdf106.69 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.