Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/61852
Title: Технологія снеків на основі вторинної сировини з риби та овочів
Authors: Сятиня, В. В.
metadata.dc.contributor.advisor: Пивоваров, П. П.
Issue Date: 2024
Publisher: Харків: ДБТУ
Citation: Сятиня В. В. Технологія снеків на основі вторинної сировини з риби та овочів. Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді: тези доповідей ІІ Міжнар. науково-практ. конференції здобув. вищої освіти і молодих вчених, 7 листопада 2024 р.; наук. кер. П. П. Пивоваров. Харків: ДБТУ, 2024. С. 91
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/61852
Appears in Collections:Тези доповідей ІІ Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених "Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Konf_INNOVATS_TEKHNOLOH_ROZVYTKU_24_92-92.pdf107.35 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.