Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/61845
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorСавченко, А. М.-
dc.contributor.authorГончаренко, І. П.-
dc.date.accessioned2025-01-24T10:06:47Z-
dc.date.available2025-01-24T10:06:47Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationСавченко А. М., Гончаренко І. П. Чайні бомбочки – сучасний тренд у виробництві напоїв. Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді: тези доповідей ІІ Міжнар. науково-практ. конференції здобув. вищої освіти і молодих вчених, 7 листопада 2024 р. Харків: ДБТУ, 2024. С. 84uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/61845-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ДБТУuk_UA
dc.titleЧайні бомбочки – сучасний тренд у виробництві напоївuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей ІІ Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених "Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Konf_INNOVATS_TEKHNOLOH_ROZVYTKU_24_85-85.pdf114.82 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.