Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/61753
Назва: Систематизація показників якості процесу теплової обробки харчової сировини з використанням ІЧ-випромінювання
Автори: Коренець, Ю. М.
Никифоров, Р. П.
Сімакова, О. О.
Дата публікації: 2015
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Коренець Ю. М., Никифоров Р. П., Сімакова О. О. Систематизація показників якості процесу теплової обробки харчової сировини з використанням ІЧ-випромінювання. Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності: тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф, 8-11 вересня 2015 р. Харків: ХДУХТ, 2015. С. 163-164.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/61753
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції «Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності»

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
t-8-11.09.15 (16364.pdf109.61 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.