Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/61753
Название: Систематизація показників якості процесу теплової обробки харчової сировини з використанням ІЧ-випромінювання
Авторы: Коренець, Ю. М.
Никифоров, Р. П.
Сімакова, О. О.
Дата публикации: 2015
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Коренець Ю. М., Никифоров Р. П., Сімакова О. О. Систематизація показників якості процесу теплової обробки харчової сировини з використанням ІЧ-випромінювання. Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності: тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф, 8-11 вересня 2015 р. Харків: ХДУХТ, 2015. С. 163-164.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/61753
Располагается в коллекциях:Тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції «Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності»

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
t-8-11.09.15 (16364.pdf109.61 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.