Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/61700
Title: Особливості використання ультразвукових технологій під час обробки молока
Authors: Постнов, Г. М.
Шипко, Г. М.
Issue Date: 2015
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Постнов Г. М., Шипко Г. М. Особливості використання ультразвукових технологій під час обробки молока. Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності: тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф, 8-11 вересня 2015 р. Харків: ХДУХТ, 2015. С. 81-82.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/61700
Appears in Collections:Тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції «Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності»

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t-8-11.09.15 (812.pdf108.53 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.