Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/61700
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПостнов, Г. М.-
dc.contributor.authorШипко, Г. М.-
dc.date.accessioned2025-01-23T09:37:49Z-
dc.date.available2025-01-23T09:37:49Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.citationПостнов Г. М., Шипко Г. М. Особливості використання ультразвукових технологій під час обробки молока. Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності: тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф, 8-11 вересня 2015 р. Харків: ХДУХТ, 2015. С. 81-82.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/61700-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleОсобливості використання ультразвукових технологій під час обробки молокаuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції «Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності»

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t-8-11.09.15 (812.pdf108.53 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.