Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/61683
Назва: Використання мембранних процесів обробки водних ресурсів для харчової промисловості
Автори: Дейниченко, Г. В.
Гузенко, В. В.
Даниленко, В. О.
Дата публікації: 2015
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Дейниченко Г. В., Гузенко В. В., Даниленко В. О. Використання мембранних процесів обробки водних ресурсів для харчової промисловості. Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності: тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф, 8-11 вересня 2015 р. Харків: ХДУХТ, 2015. С. 49-50.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/61683
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції «Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності»

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
t-8-11.09.15 4950.pdf138.25 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.