Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/61683
Название: Використання мембранних процесів обробки водних ресурсів для харчової промисловості
Авторы: Дейниченко, Г. В.
Гузенко, В. В.
Даниленко, В. О.
Дата публикации: 2015
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Дейниченко Г. В., Гузенко В. В., Даниленко В. О. Використання мембранних процесів обробки водних ресурсів для харчової промисловості. Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності: тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф, 8-11 вересня 2015 р. Харків: ХДУХТ, 2015. С. 49-50.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/61683
Располагается в коллекциях:Тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції «Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності»

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
t-8-11.09.15 4950.pdf138.25 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.