Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/61679
Назва: Производство макаронных изделий на составных матрицах с температурными зазорами
Автори: Груданов, В. Я.
Торган, А. Б.
Станкевич, П. В.
Дата публікації: 2015
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Груданов В. Я., Торган А. Б., Станкевич П. В. Производство макаронных изделий на составных матрицах с температурными зазорами. Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності: тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф, 8-11 вересня 2015 р. Харків: ХДУХТ, 2015. С. 41-42.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/61679
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції «Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності»

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
t-8-11.09.15 4142.pdf151.1 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.