Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/61679
Title: Производство макаронных изделий на составных матрицах с температурными зазорами
Authors: Груданов, В. Я.
Торган, А. Б.
Станкевич, П. В.
Issue Date: 2015
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Груданов В. Я., Торган А. Б., Станкевич П. В. Производство макаронных изделий на составных матрицах с температурными зазорами. Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності: тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф, 8-11 вересня 2015 р. Харків: ХДУХТ, 2015. С. 41-42.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/61679
Appears in Collections:Тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції «Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності»

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t-8-11.09.15 4142.pdf151.1 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.