Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/61639
Полная запись метаданных
Поле DC | Значение | Язык |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Артамонова, М. В. | - |
dc.contributor.author | Кардаш, М. О | - |
dc.contributor.author | Козьміна, Г. Б. | - |
dc.date.accessioned | 2025-01-22T12:35:33Z | - |
dc.date.available | 2025-01-22T12:35:33Z | - |
dc.date.issued | 2024 | - |
dc.identifier.citation | Кардаш М. О., Козьміна Г. Б. Використання рослинних добавок у технології мармеладно-пастильних виробів. Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді: тези доповідей ІІ Міжнар. науково-практ. конференції здобув. вищої освіти і молодих вчених, 7 листопада 2024 р.; наук. кер. М. В. Артамонова. Харків: ДБТУ, 2024. С. 44 | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/61639 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ДБТУ | uk_UA |
dc.title | Використання рослинних добавок у технології мармеладно-пастильних виробів | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Располагается в коллекциях: | Тези доповідей ІІ Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених "Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді" |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Konf_INNOVATS_TEKHNOLOH_ROZVYTKU_24_45-45.pdf | 112.75 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.