Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/61558
Название: Визначення коефіцієнта теплопровідності харчових продуктів за мінусових температур
Авторы: Войніков, М. Є.
Зотов, Д. А.
Научный руководитель: Тарасенко, В. Г.
Дата публикации: 2019
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Войніков М. Є., Зотов Д. А. Визначення коефіцієнта теплопровідності харчових продуктів за мінусових температур. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, 3 квітня 2019 р.; наук. кер. Тарасенко В. Г. Харків: ХДУХТ, 2019. Ч. 1. С. 272.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/61558
ISBN: 978-966-405-473-4
Располагается в коллекциях:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємства: наукові пошуки молоді.

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2019_1_272.pdf97.97 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.