Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/61558
Title: Визначення коефіцієнта теплопровідності харчових продуктів за мінусових температур
Authors: Войніков, М. Є.
Зотов, Д. А.
metadata.dc.contributor.advisor: Тарасенко, В. Г.
Issue Date: 2019
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Войніков М. Є., Зотов Д. А. Визначення коефіцієнта теплопровідності харчових продуктів за мінусових температур. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, 3 квітня 2019 р.; наук. кер. Тарасенко В. Г. Харків: ХДУХТ, 2019. Ч. 1. С. 272.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/61558
ISBN: 978-966-405-473-4
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємства: наукові пошуки молоді.

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2019_1_272.pdf97.97 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.