Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/61558
Title: | Визначення коефіцієнта теплопровідності харчових продуктів за мінусових температур |
Authors: | Войніков, М. Є. Зотов, Д. А. |
metadata.dc.contributor.advisor: | Тарасенко, В. Г. |
Issue Date: | 2019 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Citation: | Войніков М. Є., Зотов Д. А. Визначення коефіцієнта теплопровідності харчових продуктів за мінусових температур. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, 3 квітня 2019 р.; наук. кер. Тарасенко В. Г. Харків: ХДУХТ, 2019. Ч. 1. С. 272. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/61558 |
ISBN: | 978-966-405-473-4 |
Appears in Collections: | Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємства: наукові пошуки молоді. |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2019_1_272.pdf | 97.97 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.