Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/61491
Title: Удосконалення конструкції пристрою для смаження січених виробів (ПССВ)
Authors: Мартиненко, Д. І.
Трохименко, О. С.
metadata.dc.contributor.advisor: Михайлов, В. М.
Ляшенко, Б. В.
Issue Date: 2019
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Мартиненко Д. І., Трохименко О. С. Удосконалення конструкції пристрою для смаження січених виробів (ПССВ). Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, 3 квітня 2019 р.; наук. кер.: Михайлов В. М., Ляшенко Б. В. Харків: ХДУХТ, 2019. Ч. 1. С. 259.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/61491
ISBN: 978-966-405-473-4
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємства: наукові пошуки молоді.

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2019_1_259.pdf97.89 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.