Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/61490
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.advisorЛяшенко, Б. В.-
dc.contributor.advisorЗагорулько, А. М.-
dc.contributor.authorМартиненко, Д. І.-
dc.contributor.authorДахно, Г. А.-
dc.date.accessioned2025-01-20T08:49:44Z-
dc.date.available2025-01-20T08:49:44Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.citationМартиненко Д. І., Дахно Г. А. Розробка рецептури м’ясоовочевих котлет. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, 3 квітня 2019 р.; наук. кер.: Ляшенко Б. В., Загорулько А. М. Харків: ХДУХТ, 2019. Ч. 1. С. 258.uk_UA
dc.identifier.isbn978-966-405-473-4-
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/61490-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleРозробка рецептури м’ясоовочевих котлетuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Располагается в коллекциях:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємства: наукові пошуки молоді.

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2019_1_258.pdf97.65 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.