Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/61439
Название: Інноваційні розробки та сучасні тенденції готельно-ресторанного бізнесу
Авторы: Татар, Л. В.
Одарченко, Д. М.
Бєловол, О. І.
Дата публикации: 2024
Издательство: Харків: ДБТУ
Библиографическое описание: Татар Л. В., Одарченко Д. М., Бєловол О. І. Інноваційні розробки та сучасні тенденції готельно-ресторанного бізнесу. Актуальні проблеми та перспективи розвитку агропродовольчої сфери, індустрії гостинності та торгівлі: тези доповідей ІІІ Міжнар. науково-практ. конф., 5 листопада 2024 р. Харків: ДБТУ, 2024. С. 493-494
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/61439
Располагается в коллекциях:Тези доповідей ІІІ Міжнародної науково-практичної конференції «Актуальні проблеми та перспективи розвитку агропродовольчої сфери, індустрії гостинності та торгівлі»

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
konf_Aktual_problemy_perspekt_rozvytku 24-493-494.pdf164.9 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.