Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/61378
Название: Аналіз виробництва макаронної продукції в Україні, перспективи розвитку
Авторы: Черешня, О. О.
Шкульова, К. І.
Научный руководитель: Пенкіна, Н. М.
Дата публикации: 2019
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Черешня О. О., Шкульова К. І. Аналіз виробництва макаронної продукції в Україні, перспективи розвитку. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, 3 квітня 2019 р.; наук. кер. Пенкіна Н. М. Харків: ХДУХТ, 2019. Ч. 1. С. 226.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/61378
ISBN: 978-966-405-473-4
Располагается в коллекциях:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємства: наукові пошуки молоді.

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2019_1_226.pdf98.57 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.