Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/61334
Название: Особливості документального контролю та експертизи пастили під час зовнішньоекономічних операцій
Авторы: Лоцман, Л. О.
Научный руководитель: Дюкарева, Г. І.
Дата публикации: 2019
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Лоцман Л. О. Особливості документального контролю та експертизи пастили під час зовнішньоекономічних операцій. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, 3 квітня 2019 р.; наук. кер. Дюкарева Г. І. Харків: ХДУХТ, 2019. Ч. 1. С. 213-214.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/61334
ISBN: 978-966-405-473-4
Располагается в коллекциях:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємства: наукові пошуки молоді.

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2019_1_213-214.pdf100.03 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.