Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/61254
Название: | Розробка технології соусів-дресингів із кабачків, перцю солодкого болгарського і прянощів |
Авторы: | Фоменко, М. А. |
Научный руководитель: | Павлюк, Р. Ю. Котюк, Т. В. |
Дата публикации: | 2019 |
Издательство: | Харків: ХДУХТ |
Библиографическое описание: | Фоменко М. А. Розробка технології соусів-дресингів із кабачків, перцю солодкого болгарського і прянощів. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. зд обувачів вищої освіти і молодих учених, 3 квітня 2019 р.; наук. кер.: Павлюк Р. Ю., Котюк Т. В. Харків: ХДУХТ, 2019. Ч. 1. С. 170-171. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/61254 |
ISBN: | 978-966-405-473-4 |
Располагается в коллекциях: | Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємства: наукові пошуки молоді. |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2019_1_170-171.pdf | 100.67 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.