Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/61126
Title: Розробка технології печива для хворих на фенілкетанурію
Authors: Путря, В. О.
metadata.dc.contributor.advisor: Туз, Н. В.
Issue Date: 2019
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Путря В. О. Розробка технології печива для хворих на фенілкетанурію. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. зд обувачів вищої освіти і молодих учених, 3 квітня 2019 р.; наук. кер. Туз Н. В. Харків: ХДУХТ, 2019. Ч. 1. С. 157.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/61126
ISBN: 978-966-405-473-4
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємства: наукові пошуки молоді.

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2019_1_157.pdf99.1 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.