Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/61086
Назва: Вивчення якості наноструктурованих добавок із гороху у формі пюре
Автори: Омельченко, М. А.
Науковий керівник : Погарська, В. В.
Котюк, Т. В.
Дата публікації: 2019
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Омельченко М. А. Вивчення якості наноструктурованих добавок із гороху у формі пюре. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. зд обувачів вищої освіти і молодих учених, 3 квітня 2019 р.; наук. кер.: Погарська В. В., Котюк Т. В. Харків: ХДУХТ, 2019. Ч. 1. С. 146-147.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/61086
ISBN: 978-966-405-473-4
Розташовується у зібраннях:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємства: наукові пошуки молоді.

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2019_1_146-147.pdf99.66 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.