Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/61063
Название: Застосування вторинних продуктів перероблення томатів у технологіях харчових продуктів
Авторы: Бендерська, О. В.
Научный руководитель: Бессараб, О. С.
Дата публикации: 2019
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Бендерська О. В. Застосування вторинних продуктів перероблення томатів у технологіях харчових продуктів. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. зд обувачів вищої освіти і молодих учених, 3 квітня 2019 р.; наук. кер. Бессараб О. С. Харків: ХДУХТ, 2019. Ч. 1. С. 123.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/61063
ISBN: 978-966-405-473-4
Располагается в коллекциях:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємства: наукові пошуки молоді.

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2019_1_123.pdf98.68 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.