Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/61056
Название: Зміна біохімічного складу морквяного пюре під час його стерилізації
Авторы: Яровий, М. В.
Прянічніков, Д. І.
Научный руководитель: Самойленко, С. О.
Байрачний, В. Б.
Дата публикации: 2019
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Яровий М. В., Прянічніков Д. І. Зміна біохімічного складу морквяного пюре під час його стерилізації. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. зд обувачів вищої освіти і молодих учених, 3 квітня 2019 р.; наук. кер.: Самойленко С. О., Байрачний В. Б. Харків: ХДУХТ, 2019. Ч. 1. С. 116.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/61056
ISBN: 978-966-405-473-4
Располагается в коллекциях:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємства: наукові пошуки молоді.

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2019_1_116.pdf119.45 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.