Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/61055
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorГорбань, В. Г.-
dc.contributor.advisorМурликіна, Н. В.-
dc.contributor.authorШумілова, Н. Ю.-
dc.date.accessioned2024-12-29T16:36:45Z-
dc.date.available2024-12-29T16:36:45Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.citationШумілова Н. Ю. Перспективи створення напоїв оздоровчого призначення з використанням вітчизняної плодово-ягідної сировини. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. зд обувачів вищої освіти і молодих учених, 3 квітня 2019 р.; наук. кер.: Горбань В. Г., Мурликіна Н. В. Харків: ХДУХТ, 2019. Ч. 1. С. 115.uk_UA
dc.identifier.isbn978-966-405-473-4-
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/61055-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleПерспективи створення напоїв оздоровчого призначення з використанням вітчизняної плодово-ягідної сировиниuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємства: наукові пошуки молоді.

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2019_1_115.pdf99.11 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.