Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/61052
Название: Дослідження стійкості емульсій майонезних соусів, стабілізованих пектином
Авторы: Рибалка, С. М.
Научный руководитель: Упатова, О. І.
Дата публикации: 2019
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Рибалка С. М. Дослідження стійкості емульсій майонезних соусів, стабілізованих пектином. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. зд обувачів вищої освіти і молодих учених, 3 квітня 2019 р.; наук. кер. Упатова О. І. Харків: ХДУХТ, 2019. Ч. 1. С. 112.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/61052
ISBN: 978-966-405-473-4
Располагается в коллекциях:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємства: наукові пошуки молоді.

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2019_1_112.pdf98.52 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.