Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/60815
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorЗапаренко, Г. В.-
dc.contributor.authorЗаворотний, Р. О.-
dc.date.accessioned2024-12-25T12:34:10Z-
dc.date.available2024-12-25T12:34:10Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationЗаворотний Р. О. Перспективи вдосконалення технології червоного соусу. Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді: тези доповідей ІІ Міжнар. науково-практ. конференції здобув. вищої освіти і молодих вчених, 7 листопада 2024 р.; наук. кер. Г. В. Запаренко. Харків: ДБТУ, 2024. С. 33uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/60815-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ДБТУuk_UA
dc.titleПерспективи вдосконалення технології червоного соусуuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Тези доповідей ІІ Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених "Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Konf_INNOVATS_TEKHNOLOH_ROZVYTKU_24_34-34.pdf106.92 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.