Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/60814
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.advisorBorankulova, Assel-
dc.contributor.authorZhuldyzbaev, Alizhan-
dc.date.accessioned2024-12-25T12:31:30Z-
dc.date.available2024-12-25T12:31:30Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationZhuldyzbaev A. Production of confectionery products based on dry mixes. Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді: тези доповідей ІІ Міжнар. науково-практ. конференції здобув. вищої освіти і молодих вчених, 7 листопада 2024 р.; наук. кер. A. Borankulova. Харків: ДБТУ, 2024. С. 32uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/60814-
dc.language.isoenuk_UA
dc.publisherХарків: ДБТУuk_UA
dc.titleProduction of confectionery products based on dry mixesuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей ІІ Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених "Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Konf_INNOVATS_TEKHNOLOH_ROZVYTKU_24_33-33.pdf69.37 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.