Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/60803
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorОнищенко, В. М.-
dc.contributor.authorГолобородова, Ю. В.-
dc.contributor.authorШолудько, С. О.-
dc.date.accessioned2024-12-25T12:04:18Z-
dc.date.available2024-12-25T12:04:18Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationГолобородова Ю. В., Шолудько С. О. Білкові ковбасні оболонки: технологічні чинники виробництва і застосування. Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді: тези доповідей ІІ Міжнар. науково-практ. конференції здобув. вищої освіти і молодих вчених, 7 листопада 2024 р.; наук. кер. В. М. Онищенко. Харків: ДБТУ, 2024. С. 21uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/60803-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ДБТУuk_UA
dc.titleБілкові ковбасні оболонки: технологічні чинники виробництва і застосуванняuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Тези доповідей ІІ Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених "Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Konf_INNOVATS_TEKHNOLOH_ROZVYTKU_24_22-22.pdf107.3 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.