Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/60474
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorKizatova, M. Zh.-
dc.contributor.authorAnara, M. M.-
dc.date.accessioned2024-12-23T14:46:59Z-
dc.date.available2024-12-23T14:46:59Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationAnara M. M. The development of gluten-free flour blends. Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді: тези доповідей ІІ Міжнар. науково-практ. конференції здобув. вищої освіти і молодих вчених, 7 листопада 2024 р.; наук. кер. M. Zh. Kizatova. Харків: ДБТУ, 2024. С. 5uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/60474-
dc.language.isoenuk_UA
dc.publisherХарків: ДБТУuk_UA
dc.titleThe development of gluten-free flour blendsuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Тези доповідей ІІ Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених "Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Konf_INNOVATS_TEKHNOLOH_ROZVYTKU_24_6-6.pdf107.46 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.