Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/60177
Title: Методи формування витрат для підприємств ресторанного господарства
Authors: Андрющенко, І. С.
Томілов, О. В.
Issue Date: 2016
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Методи формування витрат для підприємств ресторанного господарства . Фінанси, облік і аналіз в управлінні підприємницькою діяльністю: сучасні проблеми та перспективи розвитку теорії і практики: матеріали ІІІ Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф, 28 жовтня 2016 р. Харків: ХДУХТ, 2016. С. 156-157.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/60177
Appears in Collections:Фінанси, облік і аналіз в управлінні підприємницькою діяльністю: сучасні проблеми та перспективи розвитку теорії і практики

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tezy_konf_28_10_2016-72-156-157.pdf1.01 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.